Je mashtrues ! Armir Shkurti akuzon Blendi Fevziun !

Armir Shkurti:
Fevziu gënjeu! Tha që ka kontaktuar gazetarë për të pyetur Saimur Tahirin në studio, por ata kanë refuzuar.
1 – Unë jam gazetari më i vjetër televiziv ende aktiv në Shqipëri, që nga viti ’92. Madje edhe kryeredajtor i lajmeve në Klan dikur. As ky as stafi i tij nuk më ka kontaktuar.
2 -Gjithë këto ditë, në daljet LIVE me Avokatin Altin Goxhaj, kemi komentuar e shtjelluar pikërisht këtë rast. As unë as avokati nuk u kontaktua
3- Përveç komenteve dhe analizave ne kemi realizuar edhe aksion përkatës. Por këtë fevZiu nuk e ka parë!