I shpëtuat drejtësisë së shtetit ,por s’mund ti shpetoni drejtesisë të robit dhe Zotit

Nga Nebil Çika*

Sot hetuesii kriminel i Sigurimit të Shtetit ,deputeti Spartak Braho ka sulmuar kreun e ISKPK z. Agron Tufa ne Parlament .Tufa ja ka dhene vete pergjitgjen por gjej seish rastin te themi se vendi i tij dhe i te tjerve eshte ne Hage per krime kunder njerzëimit dhe jo ne Kuvend . Ky atoar i krimeve kundër njerzimit, shefi i tij Grmoz Ruci dhe qindar te tjerë si keta ne krye te shtetit shqiptar , janë prova me qartë e kriminalizimit parlamentit qeverise dhe krejt shtetit shqiptar . Reagimi i Barhos ndaj Tufes tregon friken e tij dhe sojit te tij ndaj përpjekjeve tona per zbardhjen e krimeve te komunizmit dhe ndeshkimin e autorve te tyre. Ne te perndjekurit politike anikomuniste ,pershii edhe z.Tufa dhe institutin e tij , ne mungesen e vullnetit te drejtesise dhe politikes shqiptare per te ndeshkuar autoret e krimeve te komunizmit , po kerkojme angazhimin e drejtesise se vendeve perndimore per te realizuar kete proces te bllokuar ne menyre te paligjshme nga prokuroria shqiptare . Rasti i parë eshte ai bashke autorit ne krime te Barhos ,Edmond Caja ne Gjermani , ndërkohe qe po investohemi per te bere te njejten gje edhe per te tjere kriminele komuniste shqiptarë te strehur apo fshehur ne keto vende. Kjo dhe zbardhj perdite ne publik e krimeve komuniste ka ngjallur pa dyshim frike te keta kriminel dhe reagimi nepërmjet ketij perfasuesi te zi e te lartet e tyre ne parlament eshte shprehje e frikes e të gjithe bandes krimanale komunste shqiptarte dhe pinjollve te tyre . Ata jane seriozisht te friksuar dhe bejne mire te jene , Ne se deri tani i kane shpëtuar drejtesisë së shtetit , asaj te robit dhe sidomos te Zotit nuk do ti shpetojne dot. Zbrdhja e krimeve te tyre cnjerëzorë kerkon me doemos drejtesi , qe ne mungese te asaj te shtetit shqiptar dikush tjeter, nje bir  apo nje bije ,  nje niq apo nje mbese  qe do ta gjeje mundesine ta bejë atë.  Askush nuk ta fal vrsajen burgosjen ,torturimin e familjarëve te tij sidomos kur merr vesh se kush jane autoret e tyre , kush ta ka bërë gjëmën . Dhe z,Tufa pikrisht këtë ben . Zbardh krimet e komunizmit  dhe autoret e tyre.
Duke i siguruar z. Tufa , ISKPK dhe te gjithe te tjerve që janë angazhuar në zbrdhjen e krimeve te komunstëve ne Shqipëri , i inkurajojme te vazhdojne punën e nisur ne kete mision fisnik , te domosdoshem jo per te shkuren por per te tashmen dhe te ardhmen e popullit tone. E keqja ne se s’ndeshkohet , perseritet. Dhe Braho me perpjekjen e tij te deshpëruar per te penguar me kercenime tipike komuniste ,zbardhjen e te vertetes, deshmoi pikërisht kete !

*Kryetar i Shqatës Antikomunste e të Perndejekur Pilitike te Shqipërisë