Historiani –antiBashistëve : Po të mos u kishte dhuruar postet Berisha nuk do ti’u njihnin as në lagje

Studiuesi njohur I historisë dhe një nga themeluesit e PD-se av. Xhafer Sadiku ka një përcaktim origjinal për ish pushtetarët sot kritizer te PD-se dhe lidrershipit te saje Basha;
Ne një postim ne profilin e vet ne fb z. Sadiku shkruan:
“Kritizerëve të PD – ë, nga radhët e ish pushtetarëve të saj, u është mbushur mendja se janë figura politike dhe se pa ata nuk mund të ekzistojë ajo parti!
Në të vërtet, po të mos ua kishte dhuruar Berisha ato poste, nuk do t’i njihnin as në lagjen e tyre.”