Helidon Bendo, propozimi i Edi Ramës në krye të Shërbimit Sekret , SHISH

 

Zyra e shtypit pranë kryeministrit njoftoi se Visho Ajazi Lika do të zëvëndësohet nga Helidon Bendo, sipas propozimit të Edi Ramës.

“Kryeministri Edi Rama zhvilloi një takim 30 minutësh me Presidentin e Republikës, ku paraqiti propozimin për lirim të Drejtorit të Shërbimit Informativ, Visho Ajazi, dhe emerim në këtë detyrë të zv.drejtorit të Shërbimit Informativ, Helidon Bendo.

Propozimi i kryeministrit për lirim dhe emërim në krye të Shërbimit Informativ Shtetëror, erdhi pas dorëheqjes nga detyra të drejtorit të këtij shërbimi, të cilën kryetari i qeverisë e mirëpriti duke e falenderuar zotin Visho Ajazi për kontributin e tij” thuhet ne njoftimin e kryeministrisë