Goxhaj – Nano-s: “,,, mos ha m.. kot se ti s’vlen as sa një copë m.. e Azemit”

Nga Av. Altin Goxhaj

Unë jam dëshmitar që Azemi është urryer nga klyshët e Soros që në Shkurt 1992 kur u hap Fondacioni Soros në Tiranë sps e gjithë retorika dhe pikëpamjet politike të Azemit bazoheshin në të kundërtën e asaj çka përfaqëson Sorosizmi dhe Enverizmi!
Balta që hodhi klyshi i Soros Mut-ç Nano është thjesht një spazëm që i shpëtoi lukunisë së qenve të Soros të cilët e kanë urryer gjthm atë që ishte dhe përfaqësonte Azemi!
Por ajo që të acaron nervat është kur klyshët e Soros guxojnë dhe flasin për inteligjencën e Azemit!
Unë e kam pas Azemin shok klase madje banke në gjysmën e lëndëve për 2 vjet rrjesht 1988-1992 dhe s’binim dakort asnjëherë për asgjë me njëri tjetrin por jo për shkak të nivelit të bisedës por për shkak të egocentrizmit se kush kishte të drejtë! Ndaj dhe debatonim gjatë se nuk i hapnim rrugë njëri-tjetrit!
Ndaj dhe acarimi im vje për shkak se klyshët e Soros tani po guxojnë të përmendin inteligjencën e Azemit dhe kur këtë e dëgjo nga një qënie kaq mediokre dhe kaq provicinciale si Mut-ç Nano që u bë i njohur në Shqipëri me serumet e Koçodhjerit dhe Veliajt, kjo të bën të nxjerrësh prej goje veç kto fjalë:
“O Mut-ç Nano mos ha m.. kot se ti s’vlen as sa një copë m.. e Azemit”
Gjths këto ditë do të kemi një emision në AntiSoros TV për këtë temën e urrejtjes dhe inferioritetit të klyshëve të Soros ndaj Azemit!