Gjushi i Tiranes e ka nje hall..

Nga Kreshnik Çollaku

Shoh se Gjushin e Tiranes e ka zene halli.
Halli eshte Keshilli Bashkiak.
Gjushit te Tiranes i duhet keshilli bashkiak.
Gjushi i Tiranes nuk i ka votat ne keshill.
Gjushit te Tiranes i duhen votat ne keshill.
Gjushit te Tiranes i duhen votat per te grabitur troje publike,dhe opozita ne keshill nuk e le.
Gjushi i Tiranes per te grabitur Pronen Publike duhet te shkele ligje e kushtetuten.
Gjushi i Tiranes e di se duke shkelur ligjet, shpejt mund te jete shok dhome me Gjushin e Durresit.
Gjushi i Tiranes nuk ble dot keshilltare.
Me banden e Sajes prapa hekurave,Gjushi i Tiranes nuk ka as vota ne Tirane.
Gjushi i Tiranes enderron te qeverise pa opozite.
Gjushi i Tiranes enderron te qeverise pa Keshill.
Gjushit te Tiranes nuk i dalin llogarite.

Gjushi i Tiranes ka rene ne hall,por ai nuk e di se hallet e tij sapo kane filluar…