Gent Cakaj shkarkon 20 diplomatë

 

Ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, ka shkarkuar 20 diplomatë shqiptarë. Lajmin e ka bërë të ditur vetë sot para medias duke renditur si arsye, nepotizmin, klientelizmin dhe korrupsionin moral, që sipas tij, nuk duhet të tolerohen.

“Ju informoj se numri i të prekurve nga kjo iniciativë reformatore do të shkojë mbi 20, – tha Cakaj. – Dua të jem krejtësisht i sinqertë me ju gjatë kryerjes së detyrës sime dhe kjo nënkupton edhe komunikimin e hapur dhe periodik.

LEXO EDHE: