Gaz helmues ndaj banorëve të Bregit te Lumit

Një dhunë e paprecedentë është përdorur so nga policia për të nxjerrë nga shtëpite e tyre banorët e Bregut të Lumit.

Ata kanë ditë që kundërshtojn prishjen e banesave pa marrë komoënsimin e caktuar për banesat e tyre.

Në rezistencën me policinë ka pasur edhe disa të lënduar. Policia ka arritur deri në atë pik sa ka përdorur ehe gaz lotsjellës. Nga përdorimi i gazit lotsjellës ka pasur disa prej banorëve të lënduar rëndë.

Flora, e debuar me dhune nga policia, denoncon nxjerrjen jashte shtepise me gaz lotsjelles. Ajo eshte e shtruar ne spitalin, ushatarak me disa fraktura ne trup dhe ne kembe. Ju lutem, publikojeni kete deshmi dhe shkoni ne spitalin ushtarak per te marre vete deshmite e banoreve te rrahur dhe helmuar nga policia