Gallup: Shqiptarët 72 % pro Trump . Vota anti-Trump e Ramës në OKB nuk përfaqëson popullin shqiptar

Nga Av . Altin Goxhaj

Gallup publikon Sondazhin botëror. Bie me -4% popullariteti i Lidershipit të SHBA në Shqipëri përgjatë 2017!
Sepse propaganda e përditshme Anti-Amerikane e halesë mediatike të Soros uli me -4% popullaritetin e SHBA në Shqipëri përgjatë 2017!
Megjithëse Shqipëria është e dyta në botë me 72% pas Kosovës (e cila është në vendin e parë me 75%) për përkrahjen e Lidershipit Amerikan, ky popullaritet ka rënë me -4%! Ky -4% është produkti i propagandës AntiTrump të Mafies Mediatike Soros në Shqipëri që financohet nga Edi Rama, Donald Lu me paratë e taksapaguesve amerikanë dhe nga vetë Fondacuioni Soros! Ky -4% flet shumë! Jashtëzakonisht shumë!
72% e shqiptarëve pro Trump tregon se vota e Edit kundër Trump në OKB nuk përfaqëson popullin shqiptar!
E dyta sps -4% mund të shtohet po su ndalua Haleja Mediatike Sorosiane që çdo ditë bombardon opinionin publik me fake news dhe propagande absurde kundër Presidentit Trump!