Foto-lajm “Rama ik” në ndeshjen Shqipëri-Izrael

Të rinjtë e Forumit Rinor Demokratik kanë shpalosur një banderolë me sloganin “Rama ik” në stadiumin “Elbasan Arena”.

Në këtë stadium po luhet ndeshje mes Shqipërisë dhe Izraelit, e vlefshme për Ligën e Kombeve.