Fati i ish te perndjekurve mbeti perseri jetim….

 

Nga Orjola Pampuri

Ministri i financave deklaroi qe do te ngrije buxhetin e alokuar per shlyerjen e kesteve per ish te perndjekurit. Kjo ne fakt ishte lajthitja e rradhes. Si mundet te ndeshkohen ne kete menyre shtresa e cila u ndeshkua padrejtesisht e ne menyre mizore per 50 vite. Si mundet te bashkepunojne e te mbeshtesin bandite e kriminele ne kurriz te qytetareve te vuajtur e te ndershem. Kjo eshte e pafalshme, ashtu sikurse dhe te gjitha bemat e vendimet e paskrupullta qe kane marre nga dita e pare qe kane ardhur ne pushtet. “Zoterinj” kete akt nuk mund t’ua falim ne, nuk mund t’ua fale asnje qytetar i ketij vendi me te cilet jeni tallur gjate gjithe ketyre viteve ne qeverisje. Ju nuk po reshtni se “surprizuari”, gabuari, deshtuari. Po kete nuk doni ta pranoni vete. Ne, e te gjithe, qytetaret ane e kend do ju crrenjosin e do ju thone njezeri qe DUHET TE LARGOHENI. BANDITET NE BURG, JO NE QEVERI. ISH TE PERNDJEKURIT JANE SHUME, PADREJTESI NDAJ TYRE DO TE THOTE ME PAK ORE PER JU NE ATO KARRIGE.