“Edhe unë’ . Avni Delvina godet me punimin e radhës

 

Nisma e ndërmarrë nga përfaqësues të artit, kulturës, muzikës, gazetarisë etj, “#Edheunë” që nënkupton vendimin për të mos votuar me 30 Qershor ka marrë një përkrahje të gjerë.

Nismës së artistit të njohur Bujar Kapexhiu, për të mos votuar me 30 qershor dhe për të bërë gjithçka për të penguar një proces fals, i janë bashkuar brenda ditës qindra intelektualë, njerëz të angazhuar dhe aktivistë të shoqërisë civile. Edhe grafisti me fame Avni Delvina ka publikuar bashkimin e tij në këtë levizje në mbrojtje të demokracisë dhe ka publikuar një garfike te tijë .