“Do tju vrasim, do tju fshijmë” Kanoset Tv Shijak pas intervistës se Emiljano Nuhu

“Shijak TV” , kanali televiziv  qe transmetoi intervistën e oficerit te policisë Emilaino Nuhu ku deklaronte si ishte kërcënuar me pistolete ne koke ne prani te deputeteve te PS ka mare nje kercenim me vdekje ne telefonin e redaksisë: .
Njoftimi u dh nga vet gazetari autor i intervistes Basir Çollaku i cili shkruan ne profilin e vet ne fb :
“Do tju vrasim do tju fshijmë. “Kanosje ne redaksinë e Shijak tv. Sapo Televizioni Shijak transmetoi pjesën e pare te intervistës se nën komisar Emiljano Nuhut, qe denonconte kanosjen ne zyre ndaj tij te djalit te deputetit Rrahman Raja, ne prani te deputetit Taulant Balla dhe kryebashkiakut Artur Bushi, banda e trazuar nisi nga kërcënimet. Një telefonate vjen ne numrin fiks te redaksisë dhe thotë:
“do tju vrasim, do tju fshijme”
Ky është mesazhi mafioz i ardhur ne redaksi. Prokuroria nëse është vullnetdashese ne zbatim. Të ligjit mund te hulumtoje dhe gjeje telefonuesin e bandës kriminale. Ne do te vazhdojmë te përmbushim misionin tone te fjalës se lire.