Deputetja e PS nderon ish kryeministrin komunist Mehmet Shehu

Deputetja socialiste qarkut të Fierit, Antoneta Dhima, ka vendos sot lule ne lapidarin nje foton e ish kryeministrit komunist Mehmet Shehu një autor famëkeq i krimeve kundër njerizimit dhe gjenocidit ne Shqipëri gjatë luftës se dyte botërore dhe diktaturës
Dhima së bashku me sisa veteranë ish komuniste ka vendosur buqeta me lule në lapidarin. Në qendër të tij ishte vendosur pikërisht fotografia e ish kryeministrit komunist, Mehmet duke shtuar edhe një  akt tjeter publik te trshgimise komunste nga PS si vazhdimësinë e nderimit te autorëve te krimeve te komunizmit  qe qeveria Rama  manifeston ne mënyrë te përsëritur.