Dëmshpërblimi : Ja difernca midis persekutorëve dhe te persekutaurëve

Nga Av. Xhafer Sadiku

Kjo listë përmban shumat që kanë marrë krerët e regjimit komunist.
Ajo që nuk thuhet nga ata që e publikojnë është fakti se ata i kanë marrë këto shuma ( te gjitha me nje here ne dore  pa keste ) me vendime gjyqësore, për “burgim të padrejtë”nen akuzat per Gjenocid ne vitin 1996 .

Ndërsa ish të burgosurit politikë, viktima te terrorit te  tyre  i kanë mashtruar duke i trajtuar si kope bagëtish. Dhe një rol të rëndësishëm në këtë drejtim patën ata që i kanë përfaqësuar, pra shokët e tyre .