DEGJO TI O STUDENT NGELES !

Nga Robert Haxhi

—————————————————–
Ke kaq dit ti student ngelës
Që ja fut si kau pelës
Te hapesh dyert do çelës
Ndryshe i vjen verdall thelës
—————————————————-
Degjo ti student tru thatë
Me duket e mbajte gjate
Qeveria ka bere shatë
Fillo numuro paratë
—————————————————-
Nxirr parate dhe mos bej zë
Menjehere qe c ke me te
Numuroji nje per nje
Nga A -ja deri ne ZH -ë
—————————————————
Ju studentet e Lindites
Cilin gjetet rrufe prites
Kujt ja hidhni ne mes dites
Maskarenj po edhe shpifes
—————————————————–
Student bota sa s mu shemb
Erdhi ministrja gjithe mend
Mesataren pes pik nende
Dhe ju nuk i hapet vend..!?
—————————————————-
Kete her student ma shpike
Gjitha ajo akademike
La zyren me gjith karrike
Dhe e pritet si armike..!!
—————————————————–
Kush dreqin ne vesh jua vuri
Juve kini shkare nga truri
Per ju pune ben vetem druri
Te kercas kallam kusuri
—————————————————
Mos u ngjethni si iriq
Urte e bute e kembe kryq
Do tju bjere Gjinua ca fiq
Hani dhe behuni miq
————————————————-
Si vellai me vellane
Do lini hallet menjane
Do tu jap Gjinua fidane
Do ti mbillni ne Tirane
————————————————-
Do kaloje edhe kjo faze
Tirana do kete unaze
Dhe Luli si kamikaze
Do e cjerr e kepus gurmaze
————————————————–
Do gjemoj e tundet dheu
Do na shfaqet Skenderbeu
Me daulle me tam tume
Do na ngopi me llokume
—————————————————
Skenderbeu me ca veta
Do te zbresi nga pompjeta
Nuk do ti pushoje gerrneta
Do ju ngopi barcoleta
—————————————————-
Me kupton mor student ngeles
Qeverine nuk mund ta shkelesh
Reflekto neser te djeles
Mos ja fut si Kau Peles!!!!