Browsing Category

S’KENI PARE GJE AKOMA

L G B T

Nga Agim Xhafka Nga që 10% e njerëzve janë LGBT po shoh në pallatin tim se cilet janë këta. Ne bëhemi 23 banorë gjithsej,pra 2,3 njerëz qenkemi ashtu. Dhe ia nisa numérimit. Xha Llazi jo,se me moshën që ka ec e zbuloje…

 Enveristi ! 

Dikur nga viti 2002, bashke me mikun tim te ndjerë,  artistin dhe gazetarin e shquar Veli Rada , po udhëtonim  një mbrëmje me autobus urban nga Varri i Bamit  për ne qendër . Ishte disi vone rreth orës 21 dhe  autobusi kishte …

PARTIZAN O LULE…

Nga Robert HAXHI ------------------------------ Partizan lule Trim me yll ne balle Po shyqyr qe dole Qe te shuajm malle ------------------------------- Vane 75 vjet Qe ste kishim pare Tunde trim i trimit More palle lare…