Browsing Category

POLITIKE

Rrethi vicioz i demagogëve .

.Nga Zef Ndreka Demagogët e Shqipërisë , kanë mbi 80 vite që e gënjejnë dhe mashtrojnë popullin e vet të varfër . E kanë marrë në qafë atë . Enver Hoxha që e sundoi për 50-vite , dhe më pas , fatin e shqiptarëve e ndoqën të tjera…

Meloni dhe e djathat shqiptare !

Nga Flutura Açka Fitorja e Giorgia Melonit është vullneti i qytetarëve italianë, ata janë “punëdhënësit” e politikanëve. Respekt! Nuk vodhi njeri vota. Nuk do të heshtë njeri nëse preket një votë. Nuk do të presë shpëtimin nga e…