Browsing Category

BOTA

Putin shpall mobilizim të pjesshëm ushtarak

KYIV, 21 shtator (Reuters) - Presidenti Vladimir Putin urdhëroi të mërkurën mobilizimin e parë të Rusisë që nga Lufta e Dytë Botërore, duke paralajmëruar Perëndimin se nëse vazhdon atë që ai e quajti "shantazhin bërthamor", Moska do të…

Mbreti Charles, fjalim para parlamentit britanik

Mbreti Charles e quajti parlamentin britanik "instrumentin e gjallë dhe frymëmarrjen e demokracisë së vendit". Gjatë një fjalimi të mbajtur sot para ligjvënësve të të dyja dhomave, ai u zotua të ndjekë shembullin e nënës së tij të…

Historia e vërtetë e Michail Gorbaçov !!

Jean-Louis Panné "Figaro", me 01/01/2022) "Në fillim të viteve të Gorbaçovit, disidentët vdiqën në burgjet dhe kampet sovjetike" Në vitet 1985-1986, kur Gorbaçovi sundoi BRSS, disidentët vdiqën në burgjet dhe kampet…