Browsing Category

EDITORIAL

Si po e shkërmoq, nga brenda, bershizmi PD-në

Nga Nebil Çika Delfinët e Berishës në kryesi të PD dhe grup parlamentar arritën të sabotojnë momentin historik të mbijetesës së PD dhe transformimit të sajë si alternativa e djathtë politike shqiptare, jashtë skemës së pluralizmit…

Antiberishizmi, si fitore e PD

Nga Nebil Çika Dje Kolegji i Kryetarëve, përndryshe baza e PD, ka marrë një vendin që mund të konsiderohet si fitore e parë politike e PD në pothuaj dy vjet luftë të brendshme që pas shpalljes non grata të Berishës nga SHBA . Në dy vjet…

Është mision, jo pazar elektoral !

Nga Nebil Çika PD duhet të tregojë që është forcë serioze politike duke u pëfaqësur më dinjitet në të gjithë territorin e vendit . Ajo sot ndodhet në agresion politik e mediatik të gjithë klasës politike komuniste dhe oligarkisë që i…

Asgjë berishiste !

Nga Nebil Çika PD po konsumohet kot me këta me këta kandidatët e Berishës, duke i ftuar të garojnë në siglën e PD. Qoftë edhe si taktikë elektorale nuk duket efikase. Kjo ideja me kandidatë "unikë" nuk është logjikë politike për…

Hesapi pa hanxhinë !

Nga Nebil Cika Skema "Celibashi" për përjashtimin e PD nga zgjedhjet është shumë e qartë dhe në funksion të ruajtjes së pushtetit të kastës politike komuniste 1- PD nuk regjistrohet në zgjedhje, pra nuk mund të regjistrojë dot as…

SHBA, si “aksionere” e PD.

Nga Nebil Çika Për të gjithë ata "rrethrrotulles" dhe analistë poshtë e lartë tyre , që janë "shqetësuar " ndërhyrjet e SHBA në politikën shqiptare dhe veçanërisht në PD, ju kujtoj se SHBA janë "aksionerë" me kuota të konsiderueshme në…