blidhet Aleanca per Mbrojtjen e Demokracise ne Fier. Luan Baci :Ja si do ta presim më 27 Edi Ramën

 

Aleanca Qytetare per Mbrojtjen e Demokracise ne Fier eshte rimbledhur serish pas krijimit te saj. Nga takimi i sotem Aleanca ka dale me hapat qe do te ndiqen pergjate kesaj jave kur pritet edhe ardhja e Kryeministit Edi Rama ne Fier.

Pas ketij takimi dhe marrjes se opinioneve nga te pranishmit , Kryetari i Partise Demokratike ne Fier eshte shprehur kunder zhvillimit te zgjedhjeve pasi ky veprim eshte antikushtetues dhe ne kundershtim me dekretin e Presidentit i cili ka anulluar me nje dekret 30 qershorin.

Baci eshte shprehur gjithashtu se ne 27 qershor do te organizohet nje tubim paqesor para Prefektures Fier per te kundershtuar 30 qershorin.