Video/Bild zbardh pergjimet e reja: Astrit Avdylaj kontrollon drejtoritë e Bashkive Durrës dhe Shijak,

 

Gazeta gjermane Bild ka publikuar gjashtë kaseta të reja përgjimesh, që tregojnë sesi Astrit Avdylaj kotrollonte të gjitha drejtoritë e Bashkisë së Durrësit dhe Shijakut, madje vendoste edhe lidhur me personat e punësuar.

Në përgjime dëgjohet sesi Avdylaj pyet Dakon për takimin që ka pasur një ditë më parë me Ramën, ndërkohë që i drejtohen njëri tjetrin me fjalët vëlla.

Pjesë nga përgjimi 1 Dako-Avdylaj:

Astrit Avdylaj: A të ka zënë gjumi mbrëmë se ke takuar Edi Ramën, keni ndejt jeni kënaq

Vangjush Dako: Ca bëhet

Avdylaj: Nga je vëllai

Dako: Unë po iki te ata çunat në Ishëm, thuaji burazerit

Avdylaj: Jo tani e lëmë më vonë, Vathë Alla është këtu me mu, po na dëgjon tani

Dako: Epo mirë takohemi në Durrës atëherë

Avdylaj: Jo do takohemi atje ku e kemi lënë, të mbaroj punë me Anin (drejtori i hipotekës së Durrësit), dhe do takohemi

Dako: Epo mirë

Avdylaj: Hajde të du fort vëllai, të puth

Ndërkohë që një tjetër përgjim është ai mes Ivi Doçit, drejtor i Ujësjellësit në Bashkinë e Shijakut dhe Avdylajt, mes tyre flitet se do të hiqen nga puna të gjithë punonjësit që nuk votojnë për PS-në.

Doçi: Astrito si ke qenë nga shtëpia mirë.

Abdylaj: Isha dje pak në Durrës, jam këtu me Elton Arbanën (takova atë, e ka fjalën për Vangjush Dakon), dua listën e personave që mund të kesh kundra, që janë me PD

Doçi: I kam ndarë unë i kam gati

Avdylaj: Duhet ti thërrasim ata dhe t’i tundim pak, o ke puna, o të na japin votën, të ikin te shtëpia

Doçi: S’bëhet fjalë fare, i kam të ndame me kompjuter

Avdylaj: Mirëardhsh, na fal për shqetësimin Natën

Videot mund ti gjeni këtu:https://www.facebook.com/dosjet.komunizmit/videos/2151777248277133/

linku origjinal ne: https://www.bild.de/video/clip/albanien/albanien-mafia-einfluss-62397012.bild.html