Bashke kundër persekutoreve tanë komuniste:Antikomunstet e Koniospolit takim me deputet e përndjekur politike

Serish bashke, përballë persekutorve tanë komuniste: Ky ishte lajtmotivi qe bashkoi sot ne një takim te te përndjekurve politike antikomuniste te Konispolit i zhvilluar ne fshatin Mursi te kësaj Bashike
Ne takim morën pjese Nebil Cika kryetar i shoqatës antikomuniste te te përndjekurve politik, nënkryetari Artan Murrizi deputetet e përndjekur politike Enkelejd Alibeaj dhe Orjola Pampuri kryetari i PD-se Sarandë Hariz Mema (i përndjekur politik) drejtues lokal te shoqatës dhe PD. Takimi ishte i përzemërt e vllazeror i hapur dhe tejet konstruktiv. Ne fillim te takimit u vendosen tufa lule ne memorialin ne nderim martireve antikomuniste te kësaj zone nga me te përndjekurat politike te komunizmit dhe nga me qendrës taret ndaj diktaturës ne Shqipëri