Basha: Rama propozoi ligj për të mbrojtur peshqit e mëdhenj

Kryetari i PD-së shprehet kundër propozimit të PS-së për ndryshimin e rregullores sa i takon autorizimit të arrestimit të deputetëve .

“Edi Rama ka propozuar një ligj të posaçëm gjoja si rregullore për të mbrojtur peshqit e mëdhenj. Të gjithë ata që prisnin arrestimin e peshqve të mëdhenj tani ata të kënaqen me cironka” deklaroi Basha nga selia e PD-se.

Basha tha se me ndryshimin e propozuar maxhoranca kërkon që “Kuvendi të kthehet në gjykatë, dhe Edi Rama në gjyqtar” prandaj nuk ka për të pasur konsensusin e opozitës

“Rama ka synim zhbërjen e reformës në drejtësi. Asnjë peshk i madh të mos dalë në gjykatë qytetarët të kënaqen me cironka. Nuk ka për të pasur konsensusin tonë. Ju bëj thirrje edhe për këtë aryse të bashkoheni në protestën e 27 janarit”
Cfare propozon PS me ndryshimin e rregullores