Basha në Hungari me ftesë të Viktor Orban, bashkëpunim mes partive të qendrës së djathtë

Kryetari i PD, Lulzim Basha ndodhet për një vizitë në Hungar. Me ftesë të kryeministrit Viktor Orban, Basha po merr pjesë në samitin e Komitetit Ekzekutiv të CDI, organizatës botërore të partive të qendrës së djathte, i cili mbahet ne Budapest.

Në njoftimin e zyrës së shtypit të PD thuhet se në në fokus të takimit dy ditor janë zhvillimet politike dhe bashkëpunimi mes partive të qendres së djathtë.

Ne samit marrin pjesë një numër i madh drejtuesish politikë të Partisë Popullore Europiane dhe partive të qendrës së djathtë nga e gjithë bota.