Basha mbledh kryesine e PD : Pritet shkarkimi i 11 drejtuesve te degëvë … 

 

Basha: Te pranishëm 25, kemi kuorum.

Presim zotin Gjana se po vjen nga kujesi, te tjeret nuk kane ardhur se ndihen te veteshkarkuar.

Tubimi i sotëm pas shpalljes non grata të zotit Berisha. Ka indicie për shkelje të ligjit, fallsifikim i vulës,logos.

Propozimi per rendin e sotëm të ditës

1. Hapi i oare qe duhet hedhur eshte thirrhirrja e keshillit kombetar neser. Parashtrimi i një rezolute per qëndrimin e Këshillit Kombetar per ceshtje si: kursit te ndjekur nga pd per vlerët properendimore pro nato dhe shab dhe qendrimi ndaj disa anetareve te saj per shkeljene statutit
2. Marrja e disa masave disilplominore qe jane ne tgarin e tij
3. Qendrim poltik nga kryesia
4. Marrja e masave qe jenë tagrin e kryesisë. Psh shkarkimini i 11 kr degeve qe refuzuan te zbatojnë vendimin e kryesise per thirrjen e kuvendit konbetar ne 18.00