Basha dhe Berisha priten me entuziasëm në Prishtinë

 

Gjatë vizitës në Prishtinë, Basha dhe Berisha janë përshëndetur me qytetarë të shumtë, duke shfrytëzuar rastin edhe për selfie.

“Me qytetarët e Prishtinës në 10 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës”, shkruan Basha në FB, duke postuar edhe një album me foto.

Ndërsa Berisha shkruan:

“Mirenjohje te thelle qytetareve te Kosoves per pritjen dhe ndjenjat vllazerore qe me rezervuan ne çdo hap dhe moment te qendrimit tim ne Prishtine!”