Anti-Mitingu Në Vlorë: Autobusat Falas Dhe 500 Lekë në xhep

Mëngjesin e nesërm në orën 05:30 rreth 1000 persona pritet të nisen nga Saranda drejt Vlorës për të qenë prezentë në Sheshin e Flamurit në Vlorë, aty ku kryeministri Edi Rama pritet të zhvillojë një takim në kuadër të turit “Bashkia që duam”.
Nisja do të jetë e organizuar me autobusa, të cilët do të jenë falas për të gjithë. Por përvec autobusave falas, pjesmarrësve në këtë udhëtim do tu jepet në formën e dietës ushqimore edhe një shumë të hollash në vlerën e 500 lekëve të rinj ose rreth 4 euro.

Sarandanews.net