Altin Goxhaj sfidon gazetaret:: Sota i Tahirit  klient edhe i Veliajt

Altin Goxhaj sfidon gazetaret:: Sota i Tahirit, klient edhe i Veliajt

Nga Av. Altin Goxhaj

PYTJE PËR GAZETARËT:
A i ka dhënë Lali Eri këtë leje ndërtimi kompanisë së themeluar nga Orest Sota kur ishte 23 vjeç 2 cvjet më parë dhe ku ndodhet konkretisht?
Sipas faqes zyrtare http://www.ecoconstruction.al/ndertim.php Kompania Eco Construction & Partners e Orestit të datëlindjes 04/01/1992 regjistrohet në 2015 (23 vjeç kur e regjistroi 2 vjet më parë) dhe fiton miliarda pa fund nga buxheti i shtetit, Banka Botërore dhe Vlahutin. Po aty është edhe kjo foto e një objekti në ndërtim besoj me leje nga BASHKIA TIRANË E LALI ERIT që mund të ketë përfunduar!