Alibeaj, deputetëve të PS: Edi Rama merr 200 mln euro, kurse ju…burgun! Si nuk keni frikë!

Partia Demokratike ka vijuar edhe sot aksionin e saj në Komisione kundër shembjes së Teatrit Kombëtar; deputeti Enkelej Alibeaj i ka bërë një thirrje të fortë, kolegëve socialistë për të mos u bërë palë me kryeministrin Edi Rama:

“Që juve ju kanë marrë të gjithëve për dore dhe po ju përdorin, po ju përdor Edi Rama për të vjedhur 200 milionë euro, edhe kjo gjë është fare e qartë. Nuk kam asnjë thirrje për ju. Është e qartë se sot jemi duke konsumuar një vepër penale me atë çfarë do të diskutoni pam më vonë, nuk kam asnjë lloj thirrje për ndërgjegjen tuaj pasi këtu jeni thjesht kukulla në dorë të Edi Ramës, të firmës Fusha të Erion Veliaj që në vjedhjen që duhet të bëjnë të gjejnë një albi që po e voton Ulusia, Klotilda, Vasilika etj. Kjo është alibia e asaj që po bëni. Mirë, po frikë burgun e keni apo jo, për këtë që po bëni?! Kaq minim inteligjence e keni për këtë që po ndodh?! Është fundi i institucione, sigurisht ehde fundi i karrierës juaj.