Aleksander Meksi: Si ja hoqëm yllin komunist flamurit kombëtar në 1992

Nga Aleksander Meksi *

Me qene se u pèrmend ketu si u hoq ylli nga Flamuri Kombètar në fillim tè prillit 1992…po e tregoj si dèshmitar i atij akti.
Isha une qé béra propozimin me gojé nga vendi….nga krahu i majtè i sallës dikush foli qe duhet me shkrim propozimi dhe une shkruajta me nxitim…siç dhe shihet…dhe nxitova tia dorëzonja Kryetarit Z. Arbnori…por prap i njejti zë tha se duhen 25 firma u ktheva tek bankat dhe shumé nga deputetet u afruan dhe fimosèn e dorèzova dhe u miratua .

*ish kryeminister