“Agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor “- Procedohet  Kryebashkiaku i Mallakastërës, se foli në TV

 

Policia që do Edi Rama ka filluar një monitorim të rreptë të rivalëve politik të Kryeministriti. Paskryetarit të Bashkisë së Lezhës, policia ka kallëzuar edhe Kryetarin e Bashkisë Mallakastër, Agron Kapllanaj, i cili së bashku me homologun e tij lezhjan nga radhët e PD, Fran Frrokaj, në të njejtin emision televiziv deklaruan se do të respektojnë Dekretin e Presidentit të Republikës i cili ka anuluar datën e zgjedhjeve 30 Qershor, dhe është publikuar në Fletoren Zyrtare .

“Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Mallakastër, referuan materialet për vlerësim në Prokurorinë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Fier për Kryetarin e Bashkisë Mallakastër për veprën penale ‘Thirrje për veprime të dhunshme’”, njofton policia.

Për dallim nga Fran Frrokaj, policia për Kryetarin e Bashkisë Mallakastër, Agron Kapllanaj, nuk jep detaje se çfarë ka thënë vetëm se thuhet që dyshohet se ka konsumuar elementë te veprës penale “Thirrje për veprime të dhunshme”, në lidhje me procesin zgjedhor.