Aantibashistët- Harxhi e Kulliri “nxjerrin PD-në nga kriza “

Antibashisëtët në PD kane provokuar serish debat kësaj radhe nëpërmjet anëtarëve te KKPD Edvin Kulluri e Edit Harxhi. Ata i kane dërguar kreut te PD . Lulzim Basha një dokument me propozime për ndryshime ne statutin e PD-s-së me te cilin pretendojnë” te nxjerrin PD-ne nga kriza “.
Lajmin e njoftoi ne profilin e PD-se Edvin Kulluri i cili shkrua:
“Te dashur miq, sot se bashku me kolegen e Këshillit Kombëtar te PD Edit Harxhi, po i dërgojmë Kryetarit Basha dhe Këshillit Kombëtar ndryshimet ne Statutin e Partisë, si një mundësi për ta nxjerre PD nga kriza!”
Kulluri e Harçi kane qene nga zërat më te ashpër te grupit në PD kundër Bashes një grup qe u shfaq publikisht pas lënies jashtë listave për deputet tete kësaj partie ne zgjedhjet e 2017