Përplasje edhe në Lezhë, qytetarët kërkojnë zbatimin e dekretit të Presidentit

Përplasja mes mbështetësve të opozitës dhe policisë së shtetit. Turma kërkon të hyjë në KZAZ dhe të nxjerrë jashtë materialet e KZAZ

Bashkia e Lezhës kërkon të zbatojë dekretin e presidentit Ilir Meta i cili anuloi 30 qershorin si datën e zgjedhjeve vendore.