Ja pse vjen Flenkestein ne Tirane

Ja pse vjen Flenckenstein në Tiranë

Ja pse vjen Flenckenstein në Tiranë

Posted by Boldnews.al on Thursday, February 28, 2019

ZOTI KNUT MOS U TUT
—————————————–
Flenkeschtein tu befte nena
Sa bukur te vente kenga
Keput nja dy tre te renda
Dy tre pordhe e dy tre fenda
——————————————–
O po ti hallall ma paç
Hajde me kuç e me maç
Ju paguajme per haraç
Futna nje te qethur shtatç
——————————————–
Qenkishite fati per ne
Po hajde qethna kare
Ku te gjesh lesh na e pre
Koke e kembe edhe atje
———————————————
Do te presim me cte duash
Hap gojen ashtu me rruash
Kemi edhe mish te njome
Po dhe ndonje backallome
———————————————-
Vetem hap gojen e thuaj
Per vete hic mos e rruaj
Trohis mikun mos u druaj
Mbase pjellim per 9 muaj
———————————————-
Me kupton o shoku Knut
Vazhdo hiq e mos keput
Gjete ngule ne te but
Le te behesh dhe me mut
———————————————-
Ne do ta hash dhe per vete
Kemi Baxhon gjith lezete
Qe te te shpetoje nga halli
Eshte Baxho evgjit Avdalli
———————————————
Te bej be mos luaj vende
Ta ben Baxhua ne kembe
Qe te ngop edhe te dend
Boll te kesh vetem nje dhemb…!!
—————————————————–