’30 Qershori nul’/ Voltana Ademi paralajmëron anëtarët e KZAZ-ve: Do përgjigjeni para ligjit

 

Bashkia e Shkodrës ka ripërsëritur njoftimin për ish- KZAZ- të, të cilat në shkelje të Dekretit të Presidentit, vazhdojnë të konsiderohen të tilla nga KQZ.

“Shkresat zyrtare janë një mundësi per të paralajmëruar dhe ndihmuar të mos shkelin ligjin, të gjithë individët e paautorizuar që mund të tentojnë të hyjnë në asetet në pronësi e administrim të Bashkisë Shkodër.

.Jemi të vendosur ti menaxhojmë në zbatim të ligjit 139/2015 “Për veteqeverisjen vendore”. Në çdo rast që do të cënohen institucionet, të gjithë shkelësit do të kallëzohen penalisht”, thuhet në reagimin Bashkisë Shkodër.