Monthly Archives

March 2023

Mungesa reale e zyrtarizimit…

Nga Zef Ndreka Në thelb, mungesa e zyrtarizimit të PD-së është pasoja e humbjes së radhës të opozitës dhe demokratëve në zgjedhjet e ardhshme për pushtetin vendor. Në pikëpamjen ligjore, formalisht pas datës tre mars, vendimi i gjykatës…