Monthly Archives

December 2022

Politikat dritëshkurtëra e afatshkurtëra…

Nga Zef Afatshkurtra Çdo qeveri , mund të mbështetet tek njerëzit , familjet dhe bizneset . Rezultatet e prodhimit në çdo fushë të ekonomisë , në industri , në bujqësi , në turizëm etj , paraqesin një konfirmim të qartë të kësaj .…

“Vit i Ri…..avaz i vjetër”

Nga Ardit Gjinali Një Vit i Ri kalendarik me avazin e vjetër që e bën të tillin të vjetër si avazi në vetvete, një atmosferë kinse festive e një realiteti të gatitur në analet e propagandës keqqeverisëse që rreket të tregojë Shqipërinë e…