Monthly Archives

November 2022

Sot,11 vite pa Mbretin Leka I mes nesh!

Nga Shpëtim  Axhami 30 Nëntor 2011-30 Nëntor 2022. Një jetëshkrim i shkurtër në kujtim të Mbretit Leka I?? Dy ditë para pushtimit të Shqipërisë nga Italia fashiste, me 5 Prill 1939, lindi biri dhe trashëgimtari i NMT Zogu i…