Monthly Archives

August 2022

“Katovica” shqiptare

Nga  Dr. Hasan Bello Ne vitet 1945-1990 regjimi komunist trefishoi fondin e tokes se punueshme. Kjo nepermjet punes se papaguar te aksionisteve, te burgosurve dhe internuarve, te cilet i detyroi te thanin kenetat, te punonin brezaret dhe…

Çfarë ka ndodhur me Sali Berishën?

Nga Indrit Vokshi · Dje paska cituar me nderim Joe Bidenin, presidentin e SHBA, qeveria e të cilit e ka shpallur nongrata. Po Biden sikur ishte i kapur nga Sorosi dhe po mban Edi Ramën në pushtet, prandaj edhe godet legjendën e…

Duanë e kujt ban kjo Dua Lipa?

Nga Ilir Seci Per ata që mundet mos me e ditë “Dua” në arabisht domethane “Lutje”…a e ka pasë këtë parasysh Dukagjin Lipa kur ia ka vndue çikës emnin “Dua”, këtë gja nuk kena si me e dite, por me perdorimin e saj nga establishmeni…