Monthly Archives

July 2022

Cila është opozita e vërtetë? Ja provat:

Nga Sidi Hasanaj Grupi Parlamentar i PD (drejtuar nga Alibeaj) dhe Berisha-Meta: •Grupi PD krijoi Komisionin Hetimor e Inceneratorëve , Berisha-Meta e kundërshtuan me dhe votuan në parlament kundër raportit të PD për inceneratorët. Ishte…

Retorikat nacionaliste të Metës

Nga Zef Ndreka Ilir Meta , që nxitoi të merrte drejtimin e LSI-së pa kaluar 24 orë nga dorëzimi i presidencës , dukej se kishte një hall të madh . E kishte parathënë në mjaft raste , e kishte parashikuar saktësisht luftën politike që do të…

Pengu dhe i besuari i tyre 

nga Zef Ndreka Këto tre ditët e fundit , ishin shokuese jo vetëm për “delën” e parlamentit z.Nikolla , për deputetët , për grupet parlamentare , por edhe për forcat politike , sidomos LSI-në e konvertuar , por edhe për mbarë…