Monthly Archives

May 2022

Samiti i BE-së: Scholz-i në defensivë

DW Kancelari gjerman, Olaf Scholz vlerëson unitetin e BE-së për politikën ndaj Ukrainës, ndërkohë që sulmohet ndërkombëtarisht për hezitim për dërgesat e armëve në Ukrainë. Në fillim të takimit të samitit në Bruksel, Olaf Scholz ishte…

Çfarë është dinjiteti?

Nga Ervina Toptani Po sjell një shembull të vogël mes dhjetrash që kam njohur e parë në jetë... Kishim një mik ne në familje dikur, them dikur sepse sot nuk jeton më. Quhej Bajram, një burrë i urtë, punëtor, baba i dy vajzave…

Donit fshat me drita, hani të Lenos tani !

Nga Nebil Çika E morët lehtë mesazhin që do“ hani bar”, po mbështetët non gratën dhe ja ku përfunduat . Gënjyet veten, jo shqiptarët me mendje në kokë se Berisha do të fitonte gjyqin në Francë, doli fiasko. Thatë që kemi përkrahjen…

Azilja politike e Berishës

Nga Ergys Mërtyri Kryesia ishte plotesimi perkryer i fytyrës se PD-se se Berishës. Nje tufe oborrtaresh servile, mbetje fosilore te nje te shkuare rrumpallore dhjamin e se ciles nuk e kane tretur ende, shkartisur me disa te rinj, eunukë…