Monthly Archives

November 2021

 Bashës takohet me ambasadorin gjerman 

Në takimin e zhvilluar sot mes kryedemokratit Lulzim Basha dhe ambasadorit gjerman në Shqipëri Petter Zingraf, është diskutuar edhe lidhur me zhvillimet e fundit brenda PD, sa i përket përplasjes për mbajtjen e Kuvendit Kombëtar,…

Të jesh konservator..!

Nga Indrit Vokshi Të jesh konservator, është vështirë! Konservator dmth të mos emërosh halabakë në poste shtetërore. Sado "poste të dorës së dytë" të duken. Konservator dmth të mos emërosh dhe paguash me taksat e njerëzve, militantët e…