Monthly Archives

October 2021

Do ta fusë PD në rrugën e rimëkëmbjes

Nga Edvin Kulluri * Te dashur miq dhe vecanerisht anetare te Partise Demokratike dhe delegate te Kuvendit Kombetar! Pas shume vitesh aktivitet politik dhe qendrimesh qe kam mbajtur sidomos gjate kesaj krize te rende 4 vjecare, vendosa…