Monthly Archives

July 2021

BRONZI I SHQIPTARIZMËS

Nga Visar Zhiti >>>>> Kthehet në Kolonjën e tij në bronz >>>>> legjendari Sali Butka. Jeta e tij është histori, >>>>> pjesë e kujtesës dhe e ndergjegjes Kombetare, >>>>> që i…

VISAR ZHITI: POEZIA DREJT BURGUT

LIVIU ANTONESEI (1953) shkrimtar, studiues, publicist, politikan demokrat, profesor pranë Universitetit të Iasi-it. Autor i dhjetra librave me poezi, prozë, ese dhe studime shkencore. Personalitet i shquar publik i Rumanisë së sotme.…

Ndriçoni me veprën tuaj Vilson&Genc

Bujar Vreto, Kryetari i PD Librazhd Qytetaret e Librazhdit i nderojne martiret.. Hipokrizia dhe ligesia rilindase i rivret ata, me poshtërsinë, ligësinë dhe mentalitetin e tyre prej tutori si etërit, i rivret ata me retorikat boshe duke…

Zoti e çliroftë Kosovën prej Stanishiqëve!

Nga Enver Bytyçi Gjykata e Kombeve të Bashkuara në Hagë ka dënuar dje dyi sh-shefat e Sigurimit të Serbisë, Jovica Stanishiq dhe zevendësin e tij, Franko Simatoviq, me nga 12 vite burg, sepse ata janë shpallur fajtorë për krime të luftës,…