Monthly Archives

October 2020

Kur hynë komunistët !

Nga Av. Ndre Molla 🔹️Kam shkruar e do të shkruaj të gjitha herët për 26 Tetorin. Sepse kjo ditë është kufiri ndarës dhe bashkues me dy të këqija njëherësh, largimit të gjermanëve e ardhjes së rusve e jugosllavëve në trojet shqiptare, që…

Të fitosh duhet të bësh diferencën !

Nga Nebil Çika Nuk shoh asnjë shqetësim tek lajmet qe ish eksponentë te PD po krijojnë parti politike. Ne se ata kane njerëz që i votojnë tregon që largimi nga PD i tyre ka qene i padrejte ,ne se nuk kane atëherë shqetësimi dhe reagimi…