Monthly Archives

August 2020

ATJONI DHE “MINERVA” NË 25 VJETORIN E LINDJES…

…Herë pas janë botuar shkrime të Atjon Zhitit apo ç’kanë shkruar për atë, poezi, përkthime, vizatime të tij, etj. Ai në këtë 30 gusht do të ishte 25 vjeç… Na duket sikur Atjoni ka një lidhje me “Minervën, hyjneshën e mënçurisë, Ja, na i…

Plaku i Detit Edi Rama!

Enver Bytyçi Sipas gazetës greke, “Protothema“, duke u nisur nga përplasja me Turqinë për shelfin kontinental të ishullit Kastelorizo, Mitsotakis u shpreh: “Ne po e rrisim Greqinë! Do të sigurojnë 12 milje edhe në detin Jon sipas të gjitha…

Këta janë dy persona, me nga dy fytyra!

Enver Bytyci Rama kërkon ta bëjë rregull që politikanët shqiptarë të "mos flasin anglisht kundër njëri-tjetrit"! Ndërkohë unë kam shoqëruar një personalitet të BE-së në Tiranë në maj 2018 dhe në takim me të, Rama ka folur 30 minuta…

Goce tironse !

Nga Marsida Najdeni Sa propagandë në emrin tënd. Sa fjalë e sa gënjeshtra për ty. Edhe pse nuk dinë historinë e tyre familjare më shumë se tre breza, ende besojnë në pallavrat e thurura kundra teje, që shkon dhe më shumë se dhjetë breza…