Monthly Archives

May 2020

Trump firmosi urdhrin ekzekutiv për mediat sociale

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA) ka nënshkruar një urdhër ekzekutiv që parashikon ngarkimin me përgjegjësi juridike të platformave të mediave sociale për materialet e postuara në to. 29.05.2020 ~ 29.05.2020 Trump…

TROJA JONË !

Nga Roland Bejko * Po vë re ditët e fundit se është nxehur së tepërmi debati virtual për të ashtuquajturën reformë elektorale, ndërkohë që me sa duket ajo është mbyllur..., por nejse etj, etj, etj. Po, le të supozojmë se ka mbetur…

REALITETET POLITIKE DHE DËSHIRAT TONA

Nga Xhafer Sadiku Ka kohë që shprehjen e Edi Ramës “Fajin e ka Saliu” e përdorin disa ish të persekutuar në komente apo statuse të tyre, madje numri i tyre po shtohet çdo ditë. Pa dashur të bëjmë këtu as rolin e kritizerit, as të…