Monthly Archives

April 2020

Ditmir, a t’ka hup partia, a?!

Nga Zef Zefi Nuk është hera e parë në historinë e feudalëve tanë të majtë që gjatë marshimit te tyre funebër për ta çu Shqipërinë në varr, partitë u cofin rrugës; Më 1941 jugosllavët Dushan, Miladin e Velimir ua cofen grupazhet dhe u…

VETEM E DJATHTA MUND TA RINGREJE EKONOMINE!

Nga Bardh Spahia * Nevojitet tashmë një model ekonomik liberal tipik i djathtë për të ringritur ekonominë, me lehtësira fiskale e asistencë për sipërmarrjen, ku cdo investitor a biznesmen të clirohet nga pesha dhe presioni i pushtetit,…