Monthly Archives

January 2020

Amerika e Donald Trump sipas Steve Bannon

“Trump do të rizgjidhet, por do të pësojë një impeachment të dytë. Biden është një hipokrit dhe Hillary nuk do të dorëzohet kurrë. Pret vetëm që ta shpëtojë partinë nga Bloomberg. Fitorja e zgjedhjeve nuk do t’i ndryshojë gjërat.…

Nexhmie Hoxha – kjo idhujtare e madhe

ILIR HASHORVA Po të vish nga një planet tjetër, pa ditur se ç’është bërë në këtë vend, dhe të lexosh shkrimet apo librat e Nexhmie Hoxhës, nuk mund të mos habitesh e as të kursesh lavdërimet për kujtesën e saj të saktë, për…